Bill Russell

Commercial Director, Bibloo

V Bibloo nás pracuje kolem stovky, ale i přesto se všichni známe jménem. To je jeden z důvodů, proč to tu mám tak rád. Tvoříme ambiciózní tým, do kterého každý přináší nové a rozdílné zkušenosti.

Pokud však něco všichni sdílíme, je to „passion for fashion“. Vášeň pro módu. Neexistuje tu žádný dress code, kterého bychom se drželi. Každý chodí do práce oblečený tak, aby ukázal svou osobitost a vlastní styl.

Naše kanceláře se nachází v industriálním a vzdušném prostoru bývalé továrny, kde se vyráběly vlaky. Původní interiér jsme zachovali a pouze doplnili o umělecká díla, zeleň a nemalé množství designérských kousků, které místu dodávají přátelskou a pozitivní atmosféru.

Díky tomu, že máme kanceláře, fotoateliér i sklad pod jednou střechou, můžeme napříč odděleními vzájemně a poměrně rychle komunikovat. K tomu napomáhá i open space, který je pro kooperaci mezi námi ideálním řešením. Nechybí nám tu ani bar naplněný proseccem pro chvíle, kdy je důvod k oslavě. A když je léto? Vytáhneme před kanceláře stolky a společně grilujeme.

Komunikace ve firmě je podstatná věc a já oceňuji, že v Bibloo probíhá zcela otevřeně. Když potřebuji něco vyřešit s naším šéfem, vím, že můžu jít přímo za ním, aniž bych si s ním předtím musel domlouvat schůzku.

Zanedlouho bude součástí našich kanceláří i relaxační místnost. Na přání celého týmu vybavená fotbálkem, šipkami a pohodlným odpočinkovým gaučem. Ve fázi příprav je také nová kuchyňka, kde si budeme moct uvařit. Pocházím z Británie, takže se těším, až kolegům udělám pravou anglickou snídani.

Volně inspirováno blogy Humans of New York, Humans of the Street, Humans of Prague, ...